Poročni salon Hollywood

Poročni salon Hollywood iz Maribora je salon z dolgoletno tradicijo, obstaja več ko 20 let. Nahaja se v centru Maribora, na Partizanski cesti 53 (nasproti železniške postaje), in sicer na 150 m2 površine.

V Poročnem salonu Hollywood vam ponujamo široko paleto oblek svetovno priznanih proizvajalcev in modnih  kreatorjev.

V ponudbi Poročnega salona Hollywood tako lahko najdete več kot 400 različnih modelov poročnih oblek. Razen poročnih oblek, pa Vam nudimo tudi svečane in maturantske obleke ter obleke za birmo, obhajilo in krst. Svoje sanjske obleke pa bodo v poročnem salonu Hollywood našle tudi nosečnice in tiste s konfekcijsko številko do 58. 

V poročnem salonu Hollywood iz Maribora vam bodo pri izbiri obleke pomagale profesionalne svetovalke s področja poročne in svečane mode. Te bodo na podlagi svojih izkušenj, skupaj z Vami izbrale pravo obleko, tako da bo vsaka nevesta na svoj najpomembnejši dan prav zagotovo najlepša.

Modno osveščene, očarljive in samozavestne neveste si svoje pravljične obleke izberejo v poročnem salonu Hollywood. V oblekah iz poročnega salona Hollywood se je tako poročilo tudi že več znanih oseb. Profesionalna in izkušena ekipa poročnega salona Hollywood namreč vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v vašo neposredno bližino pripelje zadnje trende poročne mode v svetovnem merilu. Kje si boste torej poročno obleko izbrale ve, je seveda vaša odločitev, vendar pri tem ostanite v koraku z modo in predvsem zveste svojim sanjam.

Predvsem pa Vam priporočamo, da si svojo čarobno obleko izberete pravočasno, saj boste le tako lahko našle tisto zares pravo!

Ker je izbira poročne obleke ključnega pomena za ta enkratni dan, Vam priporočamo, da za rezervacijo termina za pomerjanje poročnih oblek pokličete na 02 252 20 98 ali 041 955 999.

Vljudno vabljeni v poročni salon Hollywood, kjer vam bomo pomagali do vaše sanjske obleke.

 

Poročni salon HOLLYWOOD

Romanca d.o.o.
Izposoja poročnih in ostalih svečanih oblek

Partizanska cesta 53
2000 Maribor - Slovenija
poroke.hollywood@siol.net
+386 (0)2 252 20 98
+386 (0)40 427 987
 

DELOVNI ČAS:

od ponedeljka do petka od 10.00 do 18.00
in ob sobotah od 9 do 12. ure