Poročni atelje Vajina Romanca

Poročni atelje Vajina Romanca iz Maribora je salon z dolgoletno tradicijo, obstaja več kot 20 let. Nahaja se v centru Maribora, na Partizanski cesti 53 (nasproti železniške postaje), in sicer na 150 m2 površine.

Ponujamo vam široko paleto oblek svetovno priznanih proizvajalcev in modnih kreatorjev.

Razen poročnih oblek pa vam nudimo tudi svečane in maturantske obleke ter obleke za birmo, obhajilo in krst. Svoje sanjske obleke pa bodo v Vajini Romanci našle tudi nosečnice in tiste s konfekcijsko številko do 58, kakor tudi ženini in maturantje. 

Pri izbiri obleke vam bodo pomagale profesionalne svetovalke s področja poročne in svečane mode. Te bodo na podlagi svojih izkušenj skupaj z vami izbrale pravo obleko, tako da bo vsaka nevesta na svoj najpomembnejši dan prav zagotovo najlepša.

V oblekah iz poročnega ateljeja Vajina Romanca se je tako poročilo tudi že več znanih oseb. Profesionalna in izkušena ekipa namreč vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v vašo neposredno bližino pripelje zadnje trende poročne mode v svetovnem merilu. Kje si boste torej poročno obleko izbrale ve, je seveda vaša odločitev, vendar pri tem ostanite v koraku z modo in predvsem zveste svojim sanjam.

Predvsem pa Vam priporočamo, da si svojo čarobno obleko izberete pravočasno, saj boste le tako lahko našle tisto zares pravo!

Ker je izbira poročne obleke ključnega pomena za ta enkratni dan, Vam priporočamo, da za rezervacijo termina za pomerjanje poročnih oblek pokličete na 02 252 20 98 ali 040 427 987.

Vljudno vabljeni v poročni atelje Vajina Romanca, kjer vam bomo pomagali do vaše sanjske obleke.

 

Poročni atelje Vajina Romanca

Romanca d.o.o.
Izposoja poročnih in ostalih svečanih oblek

Partizanska cesta 53
2000 Maribor - Slovenija
vajina@romanca.si
+386 (0)2 252 20 98
+386 (0)40 427 987
 

DELOVNI ČAS:

od ponedeljka do petka od 10.00 do 18.00
in ob sobotah od 9. do 13. ure